Menu

Ekstrapenge til holdet

image

Her kan du følge med i hvilke firmaer og organisationer, der i øjeblikket tilbyder at du kan tjene penge til holdet ved at sælge lodder o.l.

Bestyrelsen blander sig ikke i om I indgår en aftale, men husk sponsoraftalen med DNS Sport,  hvis I vil købe tøj og udstyr. 

HUSK også at fortælle om jeres indsats, så sørger Webmaster for at det kommer på hjemmesiden. Skriv til webmaster@aif-fodbold.dk

Diabetesforeningen

Diabetesforeningen har to tilbud, hvor I har mulighed for at tjene penge til jeres klasse, klub eller forening, mens I støtter børn og unge med type 1-diabetes. Du kan tilmelde dig vores forårs lotteri der starter d. 1. marts 2017 og løber til d. 20. juni 2017 på dette link

Landsindsamling

Som klub, klasse eller forening tjener I 15 % af det beløb, I får i indsamlingsbøtterne, ved Diabetesforeningens landsindsamling søndag den 11. juni 2017, til egne formål.

DBU

Fodboldens lotteri

Når du køber eller sælger Fodboldens lotteri, støtter du fodboldens græsrødder i Danmark. Du støtter også DBU’s arbejde som almennyttigorganisation. Et arbejde for sundhed og inklusion gennem fodbolden med med afsæt i de 1600 klubber rundt omkring i Danmark - Lotteriet løber fra d. 1. februar - 30. juni.

Seneste nyheder

  • Bestyrelsen
    AIF indgår samarbejde med Fit&Sund Albertslund
  • Bestyrelsen
    Ja Tak til at modtage SMS og mails fra dit hold og klubben
  • Bestyrelsen
    Kontingent

AIF Klubshop