Menu

Kirkjubæjarklaustur United vs Neskaupstadur City

image Kurt med hold

20 mand deltog i afslutningen. NYT: Flere fotos mm i bunden af siden

Kim fortæller:

Kirkjubæjarklaustur United mod Neskaupstradur City på Albertslund Stadion

 

Ja, det lyder ikke som en hverdagsbegivenhed – Og det var det heller ikke.

Det var nemlig Veteranafdelingens sommerafslutning hvor der som sædvanlig skulle spilles bold inden der var dækket op til spisning i klubhuset.

Det var som så mange gange før Kutti (Kurt Nielsen) der havde udarbejdet kampprogrammet. Der var lagt meget entusiasme i både programmet og navne på holdene. Ligesom vi alle skulle huske hvilke spillernavne vi var tildelt ved lodtrækning. Her kan i flæng nævnes navne som, Siguröarson, Eyjölfsson og Böövarsson som skulle huskes, da vi bliver eksamineret i dem efter kampen – Og der var flotte præmier.

Det blev spillet fodbold 1½ time med en enkelt indlagt pause. Selv om det var regnvejr under hele arrangementet blev der gået til den og det var en meget lige kamp, som Kirkjubæjarklaustur United vandt knebent med et enkelt overskydende mål, som blev scoret lige inden kampen dommer, alis Erling Hegelund, fløjtede kampen af.

Efter et velfortjent bad, hvor kampen blev diskuteret meget detaljeret og intenst, skulle der klædes om til ”galla” uniform inden vi gik over i klubhuset for at indtage lækkerierne. En vigtig detalje var naturligvis at sørge for at væskebalancen blev genoprettet. Og det blev den!

Der blev grillet lækre bøffer og pølser med alt det det nødvendige tilbehør. Søren Hyllested havde sponseret 12 lagrede flasker rødvin, og en stor tak herfra for det.

Klaus forsøger at lære de gamle at vende en saks. Se på Petersen, Hyllested og Jansen og gæt på hvordan det gik.

Klaus forsøger at lære gamlingerne at vende en saks. Se på Petersen, Hyllested og  Jansen og gæt hvordan det gik?

Se også Finn og gæt på, om han glæder sig til at prøve?

-------------------

Også en stor tak til alle dem der havde meldt sig til de forskellige pligter som Riber havde fordelt på en fuldstændig retfærdig måde. Der skal også lyde en stor tak til Riber for at initiere og arrangere hele dette fuldstændigt super lækre arrangement.

Det må helt igennem siges at det var en succes, da vi var 16 mand til at spille bold og 20 til spisning.

Der var en del gutter fra afdelingen der hjalp med at dømme kampe under AIF-CUP, som vi så fik honoreret. En del at den indtægt vi fik herfra blev brugt som tilskud til sommerafslutningen. Så en stor tak for den hjælp til alle dem der var med til AIF-CUP.

Nu skal vi så holde os i form hen over sommeren med træning mandag og onsdag kl 18:00 (omklædt), hvor spillerne skal huske at melde sig til eller fra på vores DBU APP KampKlar, så vi ved hvem og hvor mange der kommer.

Fortsat god sommer til alle

Mvh

Kim

Veteran/Masters