Menu

AIF spillede for fuldt hus i Glostrup hallen

image
12. januar 2020 kl. 20:39

Fredag aften tog Albertslund IF futsal hjemme imod København futsal. Kampen blev LIVE transmitteret af Sport Live og var derfor flyttet til Glostrup hallen som rummer bedre rammer tilskuermæssigt og har plads til ca. 540 tilskuere.

AIF kom til kampen med en masse selvtillid, holdet har haft en stigende formkurve og de seneste 3 kampe er endt med sejr. Kampen skulle dog være uden AIF’s stærke spiller Adem Kücükkartal som sad udenfor med karantæne. AIF-topscorer og nyudnævnt futsal landsholdsspiller Jakob Riisgaard Christensen var heldigvis klar. Jakob spiller udendørs fodbold i HIC, men spiller i vintersæsonen hos Albertslund IF futsal.

Også København Futsal har også flere store profiler på deres hold, to landsholdsspillere i Emil Scott og Rasmus Lucht, og så Moussa Ajanne som offensivt er et stærkt kort hos København.

Der var derfor lagt op til et brag af en kamp og de mange fremmødte AIF-fans blev bestemt ikke skuffede.

Kampen var super tæt og begge hold skiftedes til at dominere spillet.

Moussa Ajanne åbnede med en scoring til 0-1 efter 6 min, AIF fik hurtigt reduceret med et fightermål af Thomas Måsson. København kom tilbage på 1-2. Kort før slut fløjt på 1. halv reducerede Jacob Riisgaard til 2-2 på et kanonskud.  2. halvleg blev en lige tæt affære, begge hold dominerede kampen på skift og der var mange store chancer i begge ender. Moussa bringer København på 2-3 men kort efter reducerede AIF ved anfører Tim Wiese. Længe lå kampen til at ende uafgjort men med få minutter igen kom København på -3-4. Og selv om AIF startede offensivt i de sidste minutter lykkedes det ikke at få reduceret.

Tak til alle jer som gjorde et stort stykke arbejde for at gennemføre denne aften. Tak til Michael som leverede et super arbejde til stadionspeaker og Lone som tog en tørn i kiosken, tak til de mange kontrollører og endelig tak til Henrik Sørensen for at koordinere det hele.

Albertslund IF er med 2 runder tilbage sikker på 4. pladsen, eftersom de er bedre indbyrdes end både LA 2 og Brøndby IF. Dermed har Albertslund IF sikret sig adgang til mesterskabsslutspillet.

Albertslund IF har to kampe tilbage inden slutspillet begynder. Lørdag den 18. januar kl. 14:30 kommer FC Fjordbold på besøg – kampen spilles på Albertslund stadion. Sidste kamp er ude mod Futsal Gentofte søndag den 26. januar kl. 16:00.