Menu

3.Senior i topform

image Taktisk oplæg i halvlegen.
Simon Kammer
06. oktober 2019 kl. 17:04
Albertslund IF har fået et stabilt 3.senior hold.

Albertslund IF 3.senior har haft en fantastisk efterårs sæson, set på resultater og godt humør i truppen. Resultaterne taler for sig selv, de har spillet 11 kampe hvor det er blevet til 8 sejre, 1 uafgjort og 2 tabte. Det er mere end godkendt, fordi det er spillernes første sæson sammen som hold. 

I spidsen som holdets trænere har vi Mads Johansen og Yasien Awaad. De er spillende trænere, det betyder at de både agere trænere på sidelinjen, samtidig med de spiller på banen. En velfungerende konstellation, som har vist sig at være den perfekte løsning for holdet. Mads & Yasien har sammensat en stærk trup med viljestyrke og tonsvis af energi, noget som man i den grad mærker som tilskuer til deres kampe. De to populære trænere har stor tiltrækningskraft hos nye potentielle spillere, noget som ekstra gør det svært for et trænerteam når holdet skal udtages. Men som det ser ud nu, har det ikke voldt problemer, fordi holdet har været præget af skader. 

 

Det vigtigste på holdet er at, det skal være sjovt og fodbold skal være sjovt. Fordi uden sjov, bliver det svært at vinde en svær kamp, på en kold hverdagsaften. Der er dog også en mere resultatorienteret tilgang til fodbolden, fordi i sidste ende handler det om at vinde kampe og oprykning. Holdet spiller energisk og målsøgende fodbold, som har vist sig at være yderst effektivt. Holder spiller i serie 4, men går selvfølgelig efter en oprykning til serie 3. Derfor bliver der arbejdet stenhårdt på at forbedre de taktiske elementer i spillet, fordi de fodbold tekniske færdigheder mangler ikke. 

 

Næste kamp er lørdag d.12 oktober klokken 12 - ude mod BK Friheden.