Menu

5 Skarpe til Tim Wiese

image
22. april 2018 kl. 21:28

Tim Wiese rundende lørdag i 1. seniors kamp mod Lejre FC sit 50 kamps jubilæum – stort tillykke. Sidste gang Albertslund IF spillede mod Lejre leverede Tim så spørgsmålet var om han kunne gentaget kunststykket. 

Der er blevet til 1 pint i forårets 2 kampe, hvordan er harmonien i truppen?

Selvom vi ikke har fået den resultatmæssige start, som vi havde håbet på, så er det ikke gået ud over troen på os selv og det her projekt. Der er harmonien selvfølgelig stadig i top og vi glæder os til endnu en gang, at skulle spille på Albert Park og hive den første sejr her i foråret hjem.

Hvordan ser du dine egne præsentationer, i forårets to kampe?

Der må jeg sige, at de er lidt blandede og at den har stået mere på fight end sprudlende fodbold. Man er jo aldrig tilfreds, når resultaterne ikke følger med, så ligesom holdet skal forbedre sig, så jeg kan jeg også lægge yderligere på.

Foruden dig selv, er der så en eller flere i truppen der bliver ekstra vigtige i kampen for oprykning?

Først og fremmest så har vi et meget spændende hold, hvor kollektivet er stærkere og vigtigere end enkeltmands præstationer. Skal man dog nævne en, så har Emilio været vigtig for os qua hans styrke og spark selvfølgelig.

Sidst mod Lejre blev du ”hattrick-hero”, hvad forventer du dig af dagens kamp?

4 mal det er klart J Ej, jeg forventer først og fremmest en sejr, men derudover forventer jeg også et hold, som viser en glæde for at være tilbage på Albert Park og som brager igennem i alle 93 minutter.

I har ikke tabt en turneringskamp i 3 år på Albert Park, hvad gør stedet så unikt?

Her kunne der skrives en lang stil, men jeg skal prøve at gøre det kort. Selve banen er jo ekseptionel, hvilket gør det lettere for os at spille det fodbold vi gerne vil. Vi har også altid fokus på, at det her er vores bane og at modstanderen skal stå tidligt op, hvis de skal have noget men herfra. En sidste tak skal selvfølgelig lyde til vores tilskuere, som selvfølgelig gør det helt unikt for os spillere. Både de mere larmende fra Albertslund Ungdom, som gør et flot stykke arbejde, men også alle andre tilskuere, som både før under og efter kampen kommer med smil og godt humør. Det får os til, at føle os hjemme og gør det her unikt.