Menu

7 skarpe til anføren

image
10. oktober 2017 kl. 20:25

Vi har stillet skarpt på 1. seniors anfører Rasmus Bjørn og stillet ham ”7 skarpe” 

Hvilken plads spiller du?

Jeg spiller på den centrale midtbane, hvor jeg ligger på den såkaldte 6'er position (defensiv midtbane)

Har du altid spille fodbold i AIF?

Jeg startede faktisk med at spille fodbold nede i BS 72 da jeg var 3 år. Da jeg blev 10 år, skiftede jeg til AIF. Har derfor spillet i klubben i 16 år (snart 17).

Hvad laver du når du ikke lige spiller fodbold?

Jeg studerer til fysioterapeut på Campus Absalon Roskilde. Ellers arbejder jeg i Albertslund Musik teater og bruger meget tid med vennerne og familien. Fodbold må siges at være en stor del af mit liv, hvor jeg derfor ofte tager ud og ser fodbold, når der ikke er træning. Det er alt fra seriebold til superliga.

Hvilken dansk superligaklub står dit hjerte nært?

Selvom det ikke er populært på disse breddegrader, så må jeg indrømme at jeg er stor FCK fan. Bruger meget tid på at være i Parken og på udebanetur når tiden er der.

Kan du sætte lidt ord på 1. seniors sæsonstart?

Det er gået rigtig godt. Vi ligger nummer 1 efter 6 kampe og er stadig ubesejret. Mange vil nok mene det er en overraskelse (hvilket det selvfølgelig også lidt er), men jeg føler at vores trup har et langt højere niveau end serie 1. I vores Pre-season spillede vi 4 kampe mod Sjællandsserie hold, hvoraf vi vandt 2, 1 uafgjort og 1 nederlag. Men når man som nyoprykker klarer sig godt, så er det jo lidt en overraskelse.

Vi træner rigtig godt, arbejder for hinanden og har en god balance i vores offensive og defensive sammenspil. Samtidig har vi en rigtig dygtig træner i Dolle, der formår at klæde os fornuftigt på til hver kamp vi skal spille.

I har mange søskende på holdet – hvordan fungere det?

Vi har hele 3 søskendepar på holdet og det fungerer rigtig godt. Det er faktisk ikke rigtig noget vi tænker over, fordi de selv er gode til at pakke beskyttergenet væk overfor hinanden. Nogen gange er det næsten en fordel, fordi de kan "få hinanden ned" på en hel særlig måde, hvis én er oppe i det røde felt.

Hvem er holdets største klovn?

Klart Diego Rodriguez. Der er ikke mange sekunder af en træning, hvor man ikke ser/hører Diego lave sjov. Han elsker at være i centrum (-;

Vi har arbejdet meget med Diegos seriøsitet op til vores kampe, fordi han nogle gange fjollede lidt for meget. Men i takt med han bliver ældre, har han lært hvornår man kan lave sjov og hvornår man ikke kan. Ingen tvivl om han er en kæmpe frisk pust til os allesammen, og vi ønsker på ingen måde han skal ændre på den han er.

Det skal lige siges at brormand Emilio Rodriguez også kan have tendenser til "klovn". Men han er mere typen der bare ikke lige tænker sig om, før han åbner munden (-;