Menu

Emilio - 1. seniors målsluger

image
13. januar 2018 kl. 22:58

7 april åbner 1. senior sæsonen hjemme på Albert Park hvor Solrød FC kommer på besøg. Her i pausen har vi har haft en snak med Albertslund IF topscorer og angriber Emilio og stillet ham 7 skarpe.

I har haft en fantastisk sæson men hvor mange mål har du egentlig lavet i denne sæson?

Jeg har lavet 15 mål og 2 assist indtil videre i denne sæson, så vi er startet ret godt såvel mig personligt, men bestemt også hele holdet.

Er der et mål du husker særligt?

Der er særligt 2 mål jeg er ret glad for. Det ene var på frispark mod B73, Slagelse, hvor jeg rammer bolden så godt, at målmanden blot kunne stå og se den strøg ind. Det andet er et afgørende mål mod Raklev tolv minutter før slutfløjt, hvor jeg trækker ind i banen fra højre kant, og egentlig gør det samme som mit frisparksmål. Denne gang dog i åbent spil.

Skulle jeg nævne et mere, så var mit mål mod FK Sydsjælland også ret godt. Jeg spiller bande med min barndoms kammerat Waleed Saeed to gange, og får den i dybden, hvor jeg sætter den op i målhjørnet.

Har du altid spille fodbold i AIF?

Jeg har spillet i AIF siden jeg kunne gå. Da jeg så blev 9-10 år gammel blev jeg og mine gode venner, Joel Kabongo, Magnus Hauser og Nicklas Jespersen hentet til Brøndby IF, hvor jeg spillede indtil jeg var 14 år. Derefter skiftede jeg til FCK's akademi "School of excellence", hvor jeg nåede at at spillet et års tid før jeg blev ramt af en slem ledbåndsskade i knæet, og fik aldrig chancen for at komme tilbage efter min langtidsskade, så jeg røg fra lige inden u17. Derefter kom jeg tilbage til AIF og spillede i ca. 1 år, hvor jeg så tog et ophold på Oure idrætsefterskole på Fyn, men droppede ud et halvt år efter, hvor jeg så kom tilbage til AIF.

Hvad laver du når du ikke lige spiller fodbold?

Jeg arbejder som livredder i Vridsløselille svømmehal og i badesøen. Ellers bruger jeg meget af min tid med familie og venner.

Jeg er ret vild med at rejse og har en skøn familie i Chile, som jeg gerne vil besøge hver andet år.

Hvilken dansk superligaklub står dit hjerte nært?

Generelt er jeg ikke den største fan af dansk fodbold, men Brøndby har altid været den klub jeg har holdt med i superligaen. Til gengæld er jeg stor Manchester City fan.

Kan du skal sætte lidt ord på din egen præsentation i denne sæson?

Set over den første halvdel af sæsonen, er jeg glad for den måde tingene er forløbet på. Men jeg er langt fra tilfreds, og vil blive ved at arbejde hårdt for at score mål, og gøre mit til, at vi kan rykke op til sommer.

Bortset fra de første 2-3 kampe, så har jeg spillet på et fornuftigt niveau og jeg har lavet flere mål, på min nye position som 9'er, end jeg har gjort hele sidste sæson. Jeg kan dog stadig blive meget bedre og glæder meget til at komme igang igen.

Hvad er hemmeligheden bag udførslen af din fantastiske sparketeknik?

Jeg har altid beundret den måde Juninho, Drogba, David Luiz og Kevin De Bruyne har sparket frispark på, så jeg har set en del youtube klip, og ellers bare brugt en masse timer på, at øve mit spark igen og igen, på træningsbanen.

Jeg rammer bolden med indersiden og sparker ligesom opad i bolden, for at den kan dykke hurtigt. Det lyder måske underligt, men det er ganske effektivt for mig... Spørg selv keeperne i vores række (-;