Menu

Mester og oprykning i sæson 2018

image

Masters sommer turnering 2017 - VI BLEV MESTRE

 - Også et velkommen til Birger

Vi valgte i foråret at melde os til turneringen ”DE SEKS” som i puljen +55.

 

Læs referatet fra generalforsamlingen i de seks og om den spændende oprykning.

Der er 10 hold i puljen og de er alle fra Vestegnen, så vi slipper for at tage turen til Kløvermarken og andre Københavnske sportsanlæg.

10 hold giver som bekendt 9 hjemmekampe og 9 udekampe fordelt på forår. Vi startede ”forsigtigt” ud med en kontrolleret 3-2 sejr over rivalerne fra BS72. Det blev dog efterfulgt af to nederlag til henholdsvis Lejerbo og Avarta. Efter en sejr over Vallensbæk på 3-0, da de ikke kunne stille hold, så tabte vi igen! Denne gang til FC Hvidovre på deres bane med 3-1.

Herefter tog vi os sammen og fik styr på både nerver og spil. Det resulterede i at vi ikke tabte en eneste af de resterende kampe. Og mod de hold vi tabte til i foråret hev vi komfortable sejre hjem i efteråret. FC Hvidovre blev slået med hele 7-3 og Lejerbo tog vi en kontrolleret 4-0 sejr hjem. Sidste og afgørende kamp mod Avarta spillede vi rigtigt god gang bold som vi vandt med hele 5-0.

Det resulterede i at vi endte på 43 point foran FC Hvidovre med 42 point og Avarta på tredjepladsen med 34 point.

81 scoringer

Lidt statistik fortæller at vi vandt 14 kampe, tabte 3 og spillede 1 uafgjort. Scorede 81 mål og indkasserede 32 mål. Endelig var vores største sejr på hele 15-2. Dette var også største sejr i hele turneringen.

Med ovenstående kan konkluderes at vi har haft en god og forholdsvis stabil sæson. Vi har også været i stand til at stille med 2 udskiftere til alle kampe, så der har været god opbakning fra alle der har været tilknyttet holdet.

En stor tak herfra til alle der har bidraget til den succesfulde sæson, også dem der har supporteret på lægterne.

Der er generalforsamling i ”DE SEKS” torsdag den 26. oktober hvor jeg forventer at få overrakt en masse pokaler, vin og andre gode gaver. Mon ikke også at der kommer både TV2, DR og alle de lokale aviser der forventer et uddybende interview med vinderholdet.

 Så er det med glæde, at jeg her kan byde Birger Tønnesen velkommen tilbage på holdet efter nogle års knæskadepause. Vi glæder os alle til at løbe om kap med Birger og nyde godt af hans gode humør.

Læs om juleturnering

Læs også om vinterturneringen

Seneste nyheder

  • Master nyheder
    Juleturnering og -afslutning 2017
  • Master nyheder
    Vinterturnering 2017/2018
  • Master nyheder
    Sommerturneringen starter i uge 15