Menu

Albertlsund IF til turnering i påsken- destination Holland

image
31. maj 2019 kl. 18:06

Fredag D.19 april i påskeferien klokken 03:50 om morgenen på Albertslund Stadions parkeringsplads. Det var tidspunktet hvor 4 årgange fra AIF satte kurs mod en by i Holland ved navn Almere. Busturen tog omkring de 9-10 timer med færger inkluderet. Indkvarteringen for alle 4 årgange var på en skole i Almere sammen med en masse andre fodbold klubber, det var blandet danske hold og udenlandske. På skolen blev der serveret morgenmad & aftensmad alle dage, og om aftenen var der mulighed for at købe alt det usunde i en lille bod som stod i gården på skolen. Der var gang i den alle 3 aftenener på skolen med DJ, fodbold og leg, noget som alle AIF årgange syntes var super hyggeligt.

Alle 4 årgange skulle deltage i turneringen i Almere og alle hold havde på forhånd set meget frem til at spille mod fodboldhold fra andre lande. Turneringen var fordelt på 4 fodboldanlæg som lå placeret forskellige steder i Almere by, U12, U13 og U15 spillede på 1 & samme fodbold anlæg. Hvorimod U11 desværre spillede på et andet fodboldanlæg i byen. Men alt i alt var det nu meget godt arrangeret syntes trænerne fra de 4 årgange.

U11 hold 1&2 fik spillet 6 og 5 kampe i alt, der blev både vundet og tabt kampe. Humøret var stadig højt efter to spilledage med fodbold selvom det ikke blev til 1 plads for nogle af holdene. U12 drengene spillede i alt 6 kampe, de fik 2 sejre, 1 uafgjort og 3 nederlag.

Drengene fra U12 var en smule overraskede over at, der blev gået lidt mere til den, det var lidt mere fysisk fodbold. Men drengene fra U12 var enige om at, det var super sjovt at spille mod hold fra andre lande.

U13 drengene Spillede i alt 6 kampe, det blev til 3 sejre, 1 uafgjort og 2 tabte. U13 drengene var på samme måde som U12 drengene meget overraskede over hvor meget fysisk spil der måtte bruges. Men sådan er fodbold nu engang også, drengene syntes bestemt også at det var spændende at spille fodbold mod udenlandske hold som spillede fodbold anderledes end i Danmark.

U15-2 spilede nogle jævnbyrdige kampe i B-rækken, de endte med at få en sejr i deres sidste kamp i straffesparkskonkurrence. De formåede at holde moralen og kampe gejsten højt hele vejen, og det resulterede i en god afslutning på deres turneringskampe. U15-1 spillede i A-rækken hvor de spillede mod 2 hollandske, 1 fransk og 1 dansk hold. Kun 1 mål i målforskel skilte nr. 1 (Ringkøbing) og 2 (AIF). Dermed skulle der spilles om 5.-8.-pladserne. Den første kamp blev tabt til Allerød, fra øst 2, og i kampen om 7.-8.-pladsen vandt U15 i straffesparkskonkurrence over et hollandsk hold. Alle årgange havde en super god turnering og var super imponerede over struktureringen af turneringen. Det var gennemført og alle hold fik medaljer samt en tur op på podiet hvor der var mulighed for at give sit bedste bud på et kampråb/sang. Busturen hjem gik som planlagt og ankomst mandag D.22 april var super godt.

Hver årgang har valgt deres højdepunkt fra Hollands Turen.

U11’s højdepunkt: Tur til Amsterdam og se Ajax Stadion.

U12’s højdepunkt: Ud og spise på Kentucky Fried Chicken og spise god mad.

U13’s højdepunkt: Spillede 11 mands fodbold for første gang og endda med str. 5 bolde.

U15’s højdepunkt: At det sociale på turen mellem de to u15 hold blev styrket & fik spillet mod nogle udenlandske hold.

Alle trænere, ledere og voksne på turen var også super glade for at turen gik så godt samt at det sociale sammenhold blev styrket. Trænerne fra alle 4 årgange fik snakket og lært hinanden lidt bedre at kende og fik endda set hinandens hold spille kampe. KÆMPE Tak til alle dem som fik den tur til at blive en realitet- må en lignende tur gentage sig snarest!

Skrevet af Simon Kammer.