UDSAT - FODBOLD FITNESS FOR KVINDER I ALBERTSLUND IF

image INFO MØDE DEN 19. MARTS kl. 17-18 - AFLYST
24. februar 2020 kl. 17:44

OBS - Grundet situationen omkring coronavirus måde vi desværre aflyse det planlagt infomøde den 19. marts. Vi afventer situationen inden vi tør melde en ny dato ud. På facebook har vi oprettet en gruppe - Fodbold Fitness for kvinder - Albertslund IF - her vil vi løbende holde jer opdateret.

Albertslund IF starter et Fodbold Fitness for kvinder hold op  – så har du lyst til sund, sjov og social motion- så vil vi gerne invitere dig til infomøde torsdag den 19. marts kl. 17-18 i Klubhuset.

Planen er at holdet skal starte op i uge 17 hvor Bevæg dig for livet holder fodbold fitness uge.

Alle kan være med uanset fodbolderfaring og niveau.

Vi søger samtidig en eller flere tovholdere, der kunne være interesseret i at være med til at starte holdet op. Holdet vil blive hjulpet i gang af en konsulent fra Bevæg dig for livet - Fodbold (DBU og DGI Fodbold), ligesom klubben hjælper med materialer, uddannelse og opstart af holdet.

Hvis du synes alt det her lyder spændende så mød op til vores informationsmøde torsdag den 19 marts kl. 17 i klubhuset – klubhuset ligge ved opvisningsbanen.

Hvis du vil høre mere om rollen som tovholder, så kontakt Kim Kammer tlf. nr.: 40 88 62 23 eller mail kim.kammer@aif-fodbold.dk