Et møde på tværs af landegrænser

image
Casper Schomacker
17. februar 2024 kl. 08:00

Albertslund IF’s U16 futsalpiger kunne tirsdag d. 23/1 byde Grønlands U16 futsallandshold velkommen i Hal 1 på Albertslund Stadion. Tilskuerne var mødt talstærke op. Og atmosfæren var sat af speaker Michael Jonasen samt lyd- og lysmand Jakob Høst. Derudover stod Liga Futsalholdets kaptajn Tim Wiese som cheftræner i spidsen for AIF pigerne. Det skulle på alle måder blive en uforglemmelig oplevelse!Inden kampen fløjtes igang, starter begge hold med en indmarch. Hver spiller går på skift ind, mens musikken brager i hele hallen. Alle får deres nummer og navn råbt op: “med nummer fire, Alda Milan!”Herefter bliver kampen fløjtet i gang. Tempoet er sat fra start og det første mål bliver scoret af Grønland. 0-1. Mål scoret af Pipaluk og assisteret af Enya. Derefter scorer Albertslund til 1-1. Mål af Jolie spillet fri af Anna. Næste mål af Albertslund er igen Jolie spillet fri af Anna og kommer efter en flot sekvens af afleveringer, hvor Ameera og Shakia laver et flot opspil. 2-1. Der er kun spillet et og et halvt minut af kampen!Der er tempo og intensitet i opgøret. Næste på scoringstavlen er Grønland. Lara bliver assisteret af Bea. Kampen er lige igen med scoren 2-2. Det svarer Albertslund resolut tilbage på og sender sig igen i front til 3-2 efter Karolina løber banens længde og skyder bolden ind foran mål til, at Anna kan prikke den ind.Så går holdene til pause. Albertslund er beriget af gode målvogtere og skifter som aftalt ud i målet: Elvira har stået 1. halvleg og kommer nu ud i banen, mens Alma nu overtager pladsen i målet.Anden halvleg har begge hold igen mange chancer og Grønland udligner til 3-3. Denne gang Nukaaka med assist fra Enya. Men flere mål lader sig vente. Begge hold forsvarer også godt, så når Grønland får spillet sig igennem, er Isabella nede bagerst til at stoppe dem! Mod kampens slutning spidser det dog til. Grønland presser på og Enya scorer det, der ligner et sejrsmål til 3-4 med assist fra Julia. Kampen ser afgjort ud. Men Albertslund giver ikke op! Aya spilles fri af Kaya foran mål og bliver taklet i feltet. Straffe til Albertslund! Anna stiller sig op og sparker den køligt ind til 4-4.Kampen ender uafgjort med slutresultatet 4-4. En kamp med både højt tempo, fede detaljer, godt samspil og masser af mål.Men det var også mere end en sportslig begivenhed. Vi er i Albertslund IF meget beærede over, at vi har kunne samle rigsfællesskabet på denne måde.

Spillerliste - Albertslund IF u16 piger:1.Alma Thorvaldsson, 20102.Anna Schomacker (C), 20084.Alda Milan, 20086.Elvira Uddin, 20088.Jolie Hjort, 20109.Kaya Hove, 200810.Shakia Crüger, 201011.Aya Lamkachar, 200812.Ameera Yousifi, 200813.Isabella Marino, 200914.Karolina Obialo, 2010