Menu

Jump4Fun

Holdet er for dig, der har lidt for meget på sidebenene, eller dig der har det lidt svært med at få gang i træningen. Træning skal være sjovt - og det er Jump4fun.

Der er løbende tilmelding på dette hold, så du kan starte når du har lyst. Kom og prøv et par gange om det er noget for dig.

Holdet er for drenge piger i alderen 6år til 16år.

Har du spørgsmål til holdet, er du altid velkommen til at kontakte foreningsguide Isabella Holst-Sommer på mail: HHConsult@live.dk eller telefon: 42617678.

Vi skal mærke, at vi bliver stærkere både fysisk og mentalt. Vi træner på mange forskellige måder: styrketræning, konditionstræning, kamplege, stafetter, cirkeltræning og meget andet. Vi passer på hinanden med inkluderende og differentieret træning – og vi skal have sved på panden hver gang. Vores sæson er lidt længere – vi træner nemlig i hele skoleåret, og hvis vejret er godt, kan det ske, at vi rykker træningen udenfor.

Nogle gange tager vi familie eller venner med til træning og nogle gange lærer vi om sund og nærende kost.

Jump4fun kan du også træne i AIF gymnastik hver torsdag, så du har mulighed for at træne to gange om ugen – se mere på www.aifgymnastik.dk

Jump4fun er et samarbejde mellem DGI og Julemærkefonden. I Albertslund har vi et tæt og godt samarbejde med sundhedsplejen, og holdet støttes af Albertslund Kommune - du kan læse mere på www.dgi.dk/jump4fun, hvor du også kan se en lille film om holdet.

Luk