Menu

Tøjaftale Intersport

Kære medlem af AIF Fodbold                                            

Eksklusivaftale med INTERSPORT – skal du være med? 

AIF Fodbold har en eksklusivaftale med INTERSPORT Glostrup Centret, der giver dig mulighed for at blive gratis medlem af Club INTERSPORT og få adgang til særlige medlemsrabatter, særarrangementer og specielle medlemskonkurrencer. 

Udover ovenstående fordele indebærer eksklusiv aftalen at du får 15 % i kontantrabat på alle varer*) du køber hos INTERSPORT Glostrup Centret. *) Undtaget elektronik og nedsatte varer.

SHOP I SHOP

Hos INTERSPORT Glostrup, vil der være en shop i shop løsning, hvor man kan se, prøve og købe alle varer i vores udvalgte AIF sortiment. Denne mulighed betyder at der er der er åbent mandag-fredag kl. 10-19, samt lørdag og søndag kl. 10-16.       

DU STØTTER SAMTIDIGT KLUBBEN… 

Køb af varer i INTERSPORT Glostrup Centret er til STOR fordel for både dig og Albertslund IF Fodbold. 

Køber du som medlem af AIF varer i INTERSPORT Glostrup Centret, vil du samtidig med de 15 % i kontantrabat støtte Albertslund IF Fodbold. 

For hvert køb der foretages af dig som medlem af Club INTERSPORT, optjenes en bonus på 10 % som gives som kick-back til klubben. 

Det vil sige, jo mere du som medlem køber varer for i INTERSPORT Glostrup Centret desto større beløb støtter du AIF med det efterfølgende år. 

Hvis du ønsker mere information om aftalen, er du velkommen til at kontakte personalet hos INTERSPORT Glostrup Centret. 

KOM GODT I GANG MED CLUB INTERSPORT 

For at blive aktivt Club INTERSPORT medlem og få rabat skal du tilmelde dig på clubintersport.dk

Det er vigtigt at du vælger Albertslund IF som din forening, ellers får hverken dig eller klubben noget ud af det.

STADIG I TVIVL? 

Dit medlemskab af Club INTERSPORT er en gratis service fra INTERSPORT Glostrup Centret og du kan til enhver tid melde dig ud af klubben.

 

 

Luk