Menu

Tim Wiese: 'Vi Skal Skabe Kampene'

image El Capitan - Tim Wiese.
Simon Kammer
05. december 2020 kl. 21:58
Vi har taget en snak med futsal holdets anfører Tim Wiese©️ forud for kampen mod København Futsal i morgen. Læs med herunder:
I møder København futsal på søndag, hvad er dine forventninger til kampen?
-Jeg forventer som altid en svær kamp, men jeg forventer at der ligger noget og venter på os, hvis vi rammer vores niveau. Vi skal tilbage på sejrskurs og det starter søndag.
Hvad tror du slutresultatet bliver på søndag?
-Jeg tror vi vinder 4-2.
I har vundet to og tabt en i de første 3 kampe i sæsonen, men hvordan synes du rent spillemæssigt det har været indtil videre?
-Faktisk ikke særligt prangende. Vi har en del vi er gode til, men i den grad også en del vi skal forbedre. I år er det, i højere grad end tidligere, os der skal skabe kampene og det skal vi lige blive komfortable med. Vi skal bevare den defensive struktur, men også få lidt mere gang i det flydende angrebsspil.
Anfører-bindet sidder på din arm, hvilken slags anfører ser du dig selv som?
-Jeg ved ikke om jeg har gjort mig tanker om, hvilken anfører jeg er, men dem som kender mig ved at jeg altid sætter holdet først og det er vel også sådan jeg agerer som anfører. Jeg er mig selv og prøver at fornemme, hvad der er behov for både på det individuelle og kollektive plan. Jeg elsker at se andre lykkes og det er min fornemmeste opgave, sammen med alle andre på holdet, at få flest mulig til at ramme niveau - samtidigt vel at mærke.
Kommer mesterskabet til Albertslund i denne sæson?
-Haha. Det har jeg ikke gjort mig mange tanker om. Hvis jeg kender den her trup ret, så handler det om at bevare benene solidt plantet på jorden, da vi lynhurtigt kan tro vi er bedre end vi er. Vi skal bygge videre på det vi har startet, hvis spørgsmålet skal realiseres, og så skal vi for alt i verden tage hver træning og kamp seriøst for at blive bedre.
Hvad er dit personlige mål for denne sæson?
-Jeg har ikke sat mig et personligt mål for sæsonen, da jeg bare gerne vil vinde hver kamp. Men hvis jeg skal svare på spørgsmålet, i stedet for at være kedelig, så skal jeg, ligesom holdet, bygge videre fra sidste sæson og dermed komme op på minimum 10 mål og over 10 assists. Hvad angår landsholdet, så skal det vel altid være et mål at komme på, da man i så fald har gjort det godt, men det er ikke noget jeg bruger meget tid på at spekulere over.
Og hvad er holdets mål for denne sæson?
-Vi skal i top 4. Det er der slet ingen tvivl om.
Albertslund IF - Fodbold. Fælleskab-Glæde-Udvikling.