Menu

AIF forsætter samarbejde med SoMe medarbejder

image
23. maj 2022 kl. 18:46
Simon Kammer forlænger sin kontrakt til den 31/5-24

Simon Kammer har valgt at takke ja til forlængelse af sin SoMe kontrakt til den 31.05.2024. Simon har de seneste 4 år været en del af klubbens SoMe team, som har varetaget klubbens Hjemmeside, Facebook, Instagram og YouTube. 

"Jeg er rigtig glad på klubbens vegne over at Simon har valgt at ville have endnu mere fokus på SoMe delen.

Simon har været inde over denne del de sidste 4 år, og der er sket en flot udvikling, som han nu er klar til at bygge videre på, med en forlængelse af hans aftale for de kommende 2 år. I forbindelse med at han skal bruge mere tid på dette, har jeg aftalt med ham at han også kommer med i en sponsorgruppe som tager sig af at skaffe sponsorer til klubben, da dette går lidt hånd i hånd i forhold til hvad og hvordan vi laver reklame for vores samarbejdspartnere.

Som forretningsfører glæder jeg mig utrolig meget til samarbejdet med Simon" - Udtaler forretningsfører Lasse Crüger. 

Simon har i løbet af de seneste 4 år lavet en positiv udvikling, og været med til at skabe klubbens ansigt på de sociale medier. 

"Jeg er stolt af at forlænge min kontrakt med 2 år, fordi det betyder at klubben er tilfredse med det jeg har leveret og stadig ser en positiv udvikling i det jeg laver. 

Derudover føler jeg ikke min rejse i Albertslund IF er nået til vejs ende endnu. Jeg har stadig mere at give af, og jeg mangler at krydse et par ting af før jeg skal videre." - Udtaler Simon Kammer. 

Følg med i hvad der i Albertslund IF på de sociale medier: 

  • Facebook - https://www.facebook.com/AlbertslundIF
  • Instagram - https://www.instagram.com/albertslundiffodbold/
  • YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCRfvJdoZXpsZZqKoaCuj0RQ