Menu

Børneudviklingstræner Simon Kammer stopper

image
15. maj 2022 kl. 15:27
Simon Kammer stopper som Børneudviklingstræner i Albertslund IF - Fodbold den. 30/06-2022. 

"Simon har været i klubben i mange år, og for et år siden ønskede han at komme væk fra holdtrænerrollen, og derfor var det helt naturligt at vi selvfølgelig skulle tilbyde Simon en anden rolle, som Børneudviklingstræner

Sideløbende med Børneudviklingstrænerjobbet har Simon været ansvarlig for vores SoMe de sidste fire år, og her har vi rykket os helt vildt. Når kontrakten udløber som Børneudviklingstræner pr 30/6, fortsætter Simon heldigvis som SoMe ansvarlig, og så kommer han forhåbentlig også til at have en anden rolle i klubben. Jeg er glad for at vi har muligheden for, at tilbyde dem der gerne vil og kan, at de selvfølgelig kan få lov til at arbejde med det de synes er sjovest I AIF" Udtaler formand Søren Grøn Feddersen.

Simon Kammer vil stadig være at finde i klubben, da han er ansvarlig for klubbens SoMe afdeling og så træner han ungdoms futsal holdet. 

"Det har været utrolig spændende, at besidde stillingen som Børneudviklingstræner i AIF denne sæson. Jeg har lært en del, og kan helt sikkert tage noget med mig videre på min rejse som træner. Vigtigst af alt har det været fedt, at arbejde med u10 og u12 drengene samt resten af klubbens sportslige ledelse" - Udtaler Simon Kammer. 

I den kommende periode vil klubben afsøge mulighederne for at ansætte en der skal varetage U10-12 afdelingen når Simon stopper, men indtil den d.30/06-2022 vil det stadig være Simon som varetager afdelingen. 

Bestyrelsen i Albertslund IF - Fodbold.