Menu

Dolle forlænger sin kontrakt!

image Dolle underskriver sin kontraktforlængelse.
06. oktober 2020 kl. 11:42
Dolle har sat sin signatur på en kontraktforlængelse, der holder ham i den røde del af Albertslund til januar 2022. 
Vi har taget snak med Dolle, læs med herunder. 
Forlængelse af din kontrakt med AIF, hvad har fået dig til at tage den beslutning?
-Den var egentlig ganske ligetil. Jeg synes at udfordringen ved at skabe et nyt hold og trup, ser ganske spændende ud. Vi har på ganske kort tid, fået en slagkraftig trup, med god intensitet til træning. Trænerteamet med Rasmus Bjørn, Rasmus Dalland og Jonas Winther, samt de to holdledere Magnus Frisgaard og Henrik Sørensen, kunne jeg simpelthen ikke ønske mig bedre. Desuden er det vigtigt at spillertruppen ikke er blevet alt for trætte af mig endnu. Jeg nyder at træne disse gutter, og kan se udvikling for den enkelte spiller, men også for holdet. Til trods for at vi har mistet fem kæmpe profiler indenfor et år, nemlig Daniel Jespersen, Nicklas Bjørklund, Zakaria el Ouaz, Emilio Rodriguez og Ibrahim Samrawi. Det er ret flot af gutterne at gå ind og løfte så stor en udfordring.
Dolle som træner frem til 2022, kommer der til at ske ændringer?
-Jeg kigger hele tiden på hvilke spillere vi har til rådighed og hvilke kompetencer de har. Spillestilen skal tilpasses spillernes styrker, og vi har prøvet forskellige systemer, og er ved at finde den rigtige nu, tænker vi. Men vi vil også gerne være et hold der er fleksibelt og kan spille flere systemer. Vi er allerede begyndt at træne om mandagen, da vi skal bygge på for at nå de mål vi har. Det er at forblive i denne stærke række og med tiden også blive et tophold.
Truppen?
-Truppen ser meget interessant ud. Vi har fået nye spillere der virkeligt gør det godt. Først og fremmest vores anfører og kriger på midtbanen Ihsan Cimen, som er en naturlig leder og en dygtig spiller med erfaring fra højere niveau. Men også de unge kantspillere Youssef, Mateo og Sadik gør det aldeles fremragende. I lørdags debuterede Mikkel Tribler, som tidligere har huseret i flere klubber i 2. division. Det var en spændende debut i de 14 minutter hans baglår kunne klare det. Han er også en spiller jeg glæder mig enormt over at have til rådighed. Desuden er der de nye målmænd Ferhat Keceli og Nicklas Andersen som begge er unge og talentfulde. Når man mister nogle dygtige gutter, så er det meget heldigt at der kommer andre til. Det er en trup der er gearet til fremtiden, da spillerne stadig er unge. Desuden har de stort set alle en relation til klubben og byen, og det gør jo heller ikke noget. Vi er dog stadig åbne for dygtige spillere, når sæsonen er slut, da det blot vil være med til at øge konkurrencen på holdet.
Danmarksserien?
-Vi vil da meget gerne i DS, men er også realistiske nok til, at vide at der er lidt vej endnu. Denne sæson er utrolig hård og hver kamp bliver en finale, da halvdelen af holdene kan rykke ned, pga strukturændringer i rækkerne over os. Så vi skal kæmpe om hver point igen i år.
Albertslund IF - Fodbold. Fælleskab-Glæde-Udvikling.