Menu

Klubbens værdier

Albertslund IF blev stiftet i 1920 og er i dag en breddeklub med omkring 750 medlemmer.

Vi er en klub som primært er drevet af frivillighed og ser frivilligheden som en nødvendig del af de ressourcer vi som fodboldklub går ind for.
Hent vores velkomstfolder her

Vores klubs vision er at Albertslund IF er en breddeklub, for alle der har lyst til at være en del af fællesskabet. Vi skal være landets førende breddeklub, hvor den enkelte kan udvikle sig.

Vores klubs mission er at Albertslund IF Fodbold har fokus på fællesskabet og glæden til sporten. Det gælder på tværs af alderstrin og på de enkelte årgange, hvor trænere, spillere og forældre sammen bærer ansvaret. De frivillige kræfter er klubbens fundament, som konstant er med til at udvikle klub og individ - sportsligt og socialt. Vi tilstræber gennem uddannelse at dygtiggøre vores trænere for at sikre kvalitet på banen. Vi har respekt for hinanden, sporten og klubbens ry udadtil. Vi vil have børne- og ungdomsfodbold i verdensklasse målt på fællesskab og sammenhold. Vi tager ansvar for lokalområdet, og sikrer at alle kan være en del af Albertslund IF. Seniorfodbolden skal være mangfoldig. Vi ønsker at nå højeste mulige niveau, indenfor de økonomiske og fysiske rammer klubben kan bære.

Vores mål er at skabe fællesskab, glæde, og udvikling. Netop de værdier du læse mere om herunder:

Fællesskab:

Klubben ønsker at; spillere, trænere, frivillige og klubben gennemgående opleves som et samlet fællesskab og at vi også i vores daglige gang på årgangene ønsker at prioritere dette for at styrke børnenes fællesskab.

Dette sker både i forhold til at vi sikre træningsforhold og sociale arrangementer på den enkelte årgang.

Vi mener at fællesskabet skal være med til at fastholde den enkelte spiller og at fællesskabet skal være drivkræften for at Albertslund IF – Fodbold kan drives sundt og ansvarligt.

Glæde:

Albertslund IF skal vi være med til at skabe glæde. Dette sker ved at vi skal udvikle vores tilbud både sportsligt og socialt samt at vi hele tiden forsøger og optimere rammerne for at spille og være frivillig i AIF.
AIF ved hvor vigtigt det er at være frivillig og netop også derfor er det utrolig vigtigt at vi sammen skaber AIF, men indenfor en fastsat ramme med plads til udfoldelse.

Glæde skal skabes via gode sportslige og sociale rammer, som klubben og herunder de frivillige er med til at skabe. 

Udvikling:

Albertslund IF ønsker at udvikle enhver spiller der har den ambition.
Vi har aldrig i sinde ikke at imødekomme dette, hvis ressourcer går hånd i hånd med årgangens ambitioner, men vi går ikke på kompromis med glæde og fællesskabsprincipperne.

En årgang skal f.eks. ikke selekteres i et A og B hold, men vi forbeholder os retten til at matche og differentiere vores spillere inden for rammen (årgangen), således at den positive udvikling vil imødekommes for alle.

 

Luk