Menu

Samarbejdsaftale BSF

image
Samarbejdsaftale mellem pigeafdelingerne i Albertslund IF og BSF
Pigeafdelingen i Albertslund IF har indgået en samarbejdsaftale med pigeafdelingen i Ballerup-Skovlunde Fodbold. Den trådte i kraft d. 1. marts 2023 med en målsætning om, at udvikle pigefodbolden yderligere i klubberne. Visionen i samarbejdsaftalen er at skabe nogle rammer, der kan fastholde pigespillere i deres lokale fodboldmiljø. Formålet med samarbejdsaftalen er således at kvalitetssikre breddefodbolden i klubbernes pigeafdelinger og at skabe et træningstilbud for alle piger, der stimulerer deres fodboldfærdigheder. Derudover er formålet også at pigefodboldfællesskabet i den enkelt klub og på tværs af samarbejdsklubberne styrkes. Samarbejdsaftalen fokuserer således på fodboldmiljøet for piger på alle fodboldmæssige niveauer. Derudover fokuseres der også på trænerudvikling og sparing, som er med til at højne kvaliteten af det daglige fodboldtilbud.
Samarbejdsaftalen indeholder i praksis blandt andet følgende initiativer:
  • Fællestræninger på tværs af klubbernes hold
  • Inspirationstræninger hos os, hvor BSF-trænere kommer på besøg og laver en træning til inspiration for vores trænere
  • Mulighed for deltagelse i BSF Teknikskole (ekstra træningstilbud)
  • Individuelle træningsforløb for de dygtigste spillere i Albertslund IF's pigeafdeling, hvor de træner en gang om ugen i BSF, og ellers spiller kampe og træner med eget hold i Albertslund
  • Tilstræbelse af at deltage i hinandens stævner
  • Sparring mellem klubberne

Der er en aktiv dialog mellem klubbernes kontaktpersoner, således at samarbejdet løbende bliver evalueret og optimeret. Aftaler indgås med papir og blyant, men de lever på banerne. 

Luk