Menu

Årgang 2012 Liga 1

Velkommen til Albertslund IF U13 LIGA 1 piger.

Velkommen til AIF's højest rangerede ungdomshold. Det er et hold med ambitioner, hvor udviklingen af den enkelte spiller både som fodboldspiller og menneske er i højsædet gennem kampe i den øverste række, mulighed for tre træningspas om ugen samt mulighed for optræning med ældre årgange. Vi har fokus på, at den enkelte spiller matches bedst mulig i vores træning, da vi tror på dette skaber de bedste rammer for udvikling. Derudover tror vi på, at glæden ved at spille er det vigtigste. Ud over at være et præmis for langsigtet udvikling, er det afgørende for trivsel og motivation. 

Holdet er en del af klubbens pigeafdeling, hvor vi holder træningslejre, tager til stævner med overnatning, laver sociale arrangementer (bl.a. vores sommerafslutning) og meget mere. Derudover har vi i pigeafdelingen et samarbejde med BSF, som hjælper os med at lave endnu bedre træning samt giver os mulighed for at udfordre de bedste yderligere. Det kan man læse mere om her.

Har du lyst til at prøve kræfter med fodbold på højt niveau og blive en del af et dynamisk og udviklende talentmiljø, så skriv til cheftræner Mikkel Schomacker på 51 40 15 65 og book en prøvetræning med holdet.

Luk