Menu

Automatisk kortbetaling af kontingent

image
20. juni 2018 kl. 10:10

Kære medlem.

Selvom fodbold er en af de billigste sportsgrene at dyrke, er der desværre rigtigt mange af vores medlemmer, der vælger ikke at betale deres kontingent.

Det forstår vi naturligvis ikke helt, og derfor har vi valgt at, alle vores medlemmer fremover obligatorisk skal tilmeldes automatisk kortbetaling.

Betalingen af kontingentet vil dermed foregå på helt samme måde, som det fx. kendes fra diverse fitness-centre, telefonselskaber mv.

Her skal man tilmelde sit betalingskort, hvormed vi reducerer antallet af forglemmelser i fremtiden, samtidig med at vi letter på en helt enorm ressourcekrævende administrativ byrde. Særligt opfølgnings- og rykkerprocessen på det område, bruger vi enormt meget tid på. Endvidere bruger kassereren meget tid på at bogføre kontingenter. I det nye system, kan der bogføres med ganske få klik.

Derfor vil vi fra august, overgå til det der som nævnt hedder automatisk kortbetaling af ens kontingent.

Hvad betyder det i praksis?

I praksis betyder dette, at alle klubbens medlemmer (aktive som passive) fremadrettet skal tilmeldes med et betalingskort, der helt automatisk trækker kontingentet fra ens konto, når det er tid for at betale sit halvårskontingent.

I denne proces og i tiden op til, at vi trækker beløbet, adviseres man på mail, både ca. 14 dage før og 2 dage før – og dermed har man som medlem, fuld kontrol og overblik over ens ind- og udbetalinger.

Her den første gang, modtager alle medlemmer en e-mail med et betalingslink, hvor man åbner linket og betaler samt tilmelder sig automatisk kortbetaling.

Første gang?

Her den første gang, modtager alle medlemmer en e-mail med et betalingslink, hvor man åbner linket og betaler det første kontingent og efterfølgende tilmelder sit kort til fremtidig automatisk kortbetaling.

OBS! Har du hidtil betalt via Betalingsservice, så sker det ikke længere - og der trækkes ikke kontingent via PBS fremover.

Næste gang?

Næste gang, efter at du er blevet tilmeldt abonnementsordningen, så modtager man en notifikations e-mail 5 dage før, hvori vi meddeler, at om 5 dage trækkes der kontingent. I denne mail er der ligeledes et link inkluderet til vores udmeldelsesformular, såfremt man ikke ønsker at være medlem længere og dermed ikke trækkes på sit tilmeldte kort.

Man skal senest på dagen, hvor man trækkes i kontingent, sørge for at udmelde sig. Såfremt man ikke har gjort det, kan vi ikke tilbagebetale/refundere et trukket beløb, jf. vores regler for udmeldelse og opsigelse.

Såfremt der ikke er dækning på dit betalingskort eller hvis du i mellemtiden har skiftet til et nyt kort, modtager du automatisk en e-mail med en besked om at beløbet ikke kunne trækkes, samt et link til opdatering af de nye kortoplysninger.

Hvad betyder det for min sikkerhed?

Hverken Albertslund IF eller DBU kommer hvad sikkerheden angår, til at ligge inde med et medlems kortoplysninger. Det sker hos certificerede betalingspartnere som QuickPay (selve betalingsgatewayen), og hos Clearhaus.

Albertslund IF får kun referencenummeret til disse oplysninger, som vi benytter, når der trækkes penge via den automatiske kontingentkørsel.

Man kan læse mere om sikkerheden her:

https://quickpay.net/dk/features/security

Til glæde og gavn for alle

Vi er ikke den første fodboldklub i landet, der obligatorisk indfører denne ordning, og øvrige klubber, har haft stor succes med at indføre denne ordning. Det viser sig at medlemmerne tager godt imod det og vigtigst af alt: giver dem en stor reducering i antallet af medlemmer, der ikke betaler deres kontingent rettidigt.

Det er i sidste ende til gavn og glæde for de frivillige kræfter, der så kan benyttes på andre og bedre tiltag i klubben, da vi i de sidste mange år, har brugt urimeligt mange ressourcer på at indkræve kontingenter.

Husk i den forbindelse på at bestyrelsen og udvalgene er frivillige, der arbejder for klubben i deres fritid og den tid kan bruges på meget andet, sjovere og med fokus på udvikling af klubben, frem for at rykke for betalinger.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen, Albertslund IF

Luk