Menu

Bilal El-Ouaz: "Sæsonen indtil nu har ikke været godkendt"

image
Simon Kammer
22. januar 2022 kl. 19:34
LIGA-Futsal holdets Bilal El-Ouaz giver et indblik i rollen som spillende assistent træner

LIGA-Futsal holdets Bilal El-Ouaz giver et indblik i rollen som spillende assistent træner - læs snakken med ham herunder: 

Til dem som ikke ved hvordan det praktisk fungere, at være spillende træner. Hvordan hænger det sammen til træning og kampe?
-Det hænger sådan sammen at jeg har en masse ansvar i forhold til selve træningen. Jeg bidrager med øvelser og vejleder de unge. I kampene forsøger jeg at supplere i forhold til det taktiske, og ellers holder jeg mig i baggrunden. 

Hvordan er det både at stå som træner og spiller på sidelinjen. 
-Når jeg spiller kampe er mit fokus 110% som spiller, men jeg er synlig ved at kommunikere mere på banen. 

Følger der nogle udfordringer med at være spillende træner?
-Der følger et større ansvar med, også skal man kunne håndtere mange forskellige personligheder. Min passion er at arbejde med mennesker, så det ligger naturligt til mig, selvom der kan opstå udfordringer. 

Har du sat nogen slutdato på hvornår du ikke skal være spiller mere?
-Jeg regner med jeg forsætter et par år mere. Vi går over til helårs futsal fra denne sæson af, så jeg glæder mig til en masse spændende udfordringer i den kommende tid. 

Kunne du tænke dig selv en dag, at være cheftræner for futsal holdet?
-Om nogle år, når jeg ikke spiller mere kunne det sagtens være en mulighed.

Hvilken betydning har den nye hjemmebane hal på Albertslund Stadion givet jer?
-Den har en stor betydning. Det er en kæmpe motivation at skulle spille i den nye hal. Især med vores altid støttende publikum! 

Hvilke styrker og svagheder ser du hos jer?

-Vores største styrke er vores sammenhold. Vi har haft en noget rodet opstart, med nogle der kom sent ind, og andre som har haft alt mulig andet. Men vi holder fast i troen om at vi nok skal klare det. Vores svaghed er at vi ikke har nok spillere der prioriterer futsal 100%  og det skal vi have rettet op på hvis vi vil være med hvor det er sjovest. 

Hvilke forventninger har i til kvalifikationsspillet? 
-Jeg håber og tror på vi kan nå en af de øverste pladser og gå videre. Efter vi sidste år var 15 sekunder for at nå i semifinalen, må man erkende at sæsonen indtil nu ikke har været godkendt. Men vi tror på det! 

-Bilal El-Ouaz

Luk