Menu

Futsal matchday træning succes

image
Tim Wiese
24. november 2022 kl. 21:26

”Futsal lysten er stor i Albertslund IF! Det må være konklusionen på årets to matchday træninger. Der blev delt grin, man blev udfordret, men vigtigst af alt, så blev der leget. Futsal er et spil der spreder glæde – og dertil har man brug for legen. Det er noget jeg går meget op i. Futsal skal være sjovt og derfor er målet, at hver spiller i løbet af træningen, får op imod 800-1000 boldberøringer,” fortæller Futsal-koordinator Tim Wiese.

Grundet det mindre baneareal, er man oftest i besiddelse af bolden flere gange, end man er på en udendørsbane. Dette bidrager til en træning, hvor børnene virkelig føler, at de har haft bolden mellem fødderne.

Vi gentager succesen på den anden side af nytår år, men vi vil gerne lige sende en teaser ud for vores Futsal-julecamp, som finder sted d. 21-22 december. Det bliver vores sidste Futsalinitiativ, inden året er omme. Det bliver to dage med træninger, mad, oplæg osv. – mere information kommer i morgen d.25.11.2022. 

Hvis man har nogle ønsker ang. Futsal og opstart af dette på jeres årgang, så fang Tim Wiese enten på stadion mandag og onsdag, eller på tlf: 22511645.