Menu

Kristian: "Min ambition er som den altid har været, jeg skal arbejde hårdt"

image
Simon Kammer
15. februar 2022 kl. 13:25

Kristian Sørensen er 28 år, og har spillet på LIGA-Futsal holdet i 6 sæsoner. Kristian er lidt af en universalspiller, fordi han kan spille bagerst, kant eller pivot. Derudover er han nået en alder, hvor han er en af de mere erfarne spillere på holdet. Jeg har taget en snak med Kristian om alt fra kampen på søndag mod FC Nordhavn til drømme om et mesterskab med AIF. Læs med herunder: 

 

I vinder 7-5 over København Futsal. Du spillede en fantastisk kamp hvor du fik scoret, gode driblinger og var med til at lukke Ayoub i nr.10 ned. Hvordan var din egen fornemmelse under kampen? 

-Først og fremmest en utrolig indsats hele vejen rundt på og omkring holdet. Der bliver arbejdet utrolig hårdt offensivt og defensivt. Men en af de ting jeg især lægger mærke til er vores topscorer Casper Flyvholm, som må gå ud i pausen pga. en skade, han sidder og lever sig fuldstændig ind i kampen på tribunen. København er et dygtigt futsal hold, så det handler om at være klar og lukke ned for deres styrker. Nr.10 Ayoub er en utrolig eksplosiv spiller, som vi havde brugt tid på at tale om hvordan vi skulle lukke ham ned. Det lykkedes i mange situationer fordi vi hjælper og står bag hinanden.
Min fornemmelse under kampen er, at vi i 1. halvleg sidder meget på dem og er bedre i de fleste aspekter af spillet og så har vi vel nok ligaens hårdeste skytte i Jakob Christensen, som er en fornøjelse at se på banen.

Nu venter en vigtig kamp næste weekend mod FC Nordhavn. Hvad forventer du af den kamp?

-Jeg forventer samme indstilling, som vi har haft under hele kvalifikationsspillet, hvor vi i mine øjne har været det bedste hold langt hen af vejen. Nordhavn har haft en utrolig svær sæson, men man skal aldrig underkende et hold i ligaen, der er ikke råd til at hvile på laurbærrene.

Er der noget som du synes i som hold skal ændre eller forbedre før kampen mod FC Nordhavn?

-Vi skal hele tiden blive bedre til de ting vi gør, nu er vi nået et skridt videre her i kvalifikationsspillet og det skridt skal vi bygge videre på.

Du har spillet 6 sæsoner på LIGA-Futsal holdet, og er nået en alder (28 år) hvor du har erfaring med dig på banen. Føler du din rolle på holdet har ændret sig i denne sæson? Og er du en af dem som hjælper de yngre spillere såsom Markus Kristiansen. 

-Jeg husker selv hvordan den første tid med futsal var, det er kompliceret, svært og en sport hvor man skal bruge mange timer i kampe og til træning for at forstå alle mekanismerne.
Markus er en utrolig spiller og jeg håber snart dem i hallen kommer til at se endnu mere til ham og de ting vi andre nyder til træning. Såsom den lækre assist han laver til Bohid i dag. Han skal bare klø på, spørge og suge til sig, så bliver han en utrolig dygtig futsalspiller.

Hvilke ambitioner har du for dig selv og holdet?

-Min ambition er som den altid har været, jeg skal arbejde hårdt, løbe offensivt og defensivt for mine holdkammerater. Min ambition for holdet i denne sæson er at vi kommer så langt som muligt, i første omgang skal vi med i kvartfinalerne og hvem ved, så kan alt ske.
Ambitionen med Albertslund IF Futsal skal være, at vi igen skal udfordre og gå efter at være bedre end de andre. Så vi kan løfte mesterskabspokalen en dag. Om det bliver med mig som spiller eller på tribunen, lige meget hvad vil jeg juble for holdet for det er nogle dejlige mennesker der er i og omkring holdet.

Hvad er din favorit kamp i denne sæson indtil videre?

-Det må klart være kampen i søndags mod København futsal på hjemmebane foran en masse mennesker på tribunen, hvor vi skal have de tre point der er favorit kampen for denne sæson.

-Jeg spillede selv en anden plads end jeg plejer, men det er dejligt med holdkammerater der tror på mig uanset om jeg spiller bagerst, kant eller pivot. I dag var også en forløsning eftersom det meste af det jeg prøvede på under kampen lykkedes og slutteligt score mellem benene på keeperen, så blev det ikke meget bedre fra min egen side i dag.

Luk