Menu

AIF U11 piger til Madsby-Pigecup

image
10. juni 2019 kl. 17:58

AIF-U11 piger tog afsted fra Høje Taastrup station fredag d.1 juni kl.14 for at, deltage i en pigefodbold turnering med 154 deltagende hold i Fredericia. Turneringen hedder Madsby Cup og er et super fedt arrangement. Det var 10 piger og 2 træner samt en holdleder ved navn Iben som tog til turneringen. Holdlederen har stået for alt planlægningen på turen og det har holdet været rigtig glade for. Holdet havde glædet sig i super lang tid til at, spille fodbold og være sammen på en fodboldtur med alt det der hører med.

LØRDAG: AIF U11 kom i række med Dalum, Aalborg KFUM og Vejle Boldklub. AIF U11 piger spillede første kamp mod Dalum hvor de tabte 0-4, men Dalum gik og hen og vandt hele turneringen  og var måske et niveau eller to for gode til denne gruppe. Anden kamp var mod Vejle Boldklub og den vandt AIF U11 piger, en meget flot sejr. Sidste kamp blev tabt til et stærk Aalborg KFUM hold. Træner Mikkel mener at den sidste kamp blev tabt på baggrund af energi niveauet efter en lang dag med fodbold og aftenen før hvor der blev hygget, spist slik og måske lidt for længe oppe. AIF U11 gav fidus bamsen til Ulrikke som også var dagens målscorer, men alle spillerne på holdet spillede rigtig godt.

Søndag: Turneringen forsatte, ny gruppe opdelt efter niveau. Første kamp var mod Svaneke fra Bornholm, kampen endte 1-1 selvom AIF havde chancer til at score i hvert fald 4-5 mål. Men nogen gange vil bolden bare ikke ind, pigerne kæmpe og var enige om at denne kamp skulle være vundet. AIF U11 skulle derefter spille mod Sundby Boldklub, den blev desværre tabt med 0-3. Sundby Boldklub var et godt fodboldhold, som var en svær modstander for AIF.

Alle Pigerne på Albertslund IF U11 piger har spillet rigtig god fodbold til turneringen. AIF fik en endda prisen turneringens bedste spiller, det blev Lauren som leverede fantastisk flot forsvarspil i alle kampe. Dagen efter var det Alisha som blev valgt til turneringens bedste spiller, hun fik scoret mål og spillede flot fodbold.

Trænerteamet (de to trænere & holdleder) har skrevet således omkring turen:

”Det bedste ved turen var at, vi var så heldige at have verdens sødeste, sjoveste og dejlige piger afsted. Der var ingen problemer og alt gik super godt. Humøret var højt under hele turen og alle havde en super god tur. Oooog det bliver ikke sidste gang vi tager afsted til en turnering. TUSINDE TAK FOR EN FANTASTISK WEEKEND TIL MADSBY CUP.”

 

 

Luk