Menu

Albertslund IF forlænger med pigeleder

image
Simon Kammer
03. februar 2022 kl. 15:18
Albertslund IF har forlænget yderligere 1,5 år frem med vores pigeleder Jan Werner Larsen, således at hans kontakt nu løber frem til 30/6-2023.

Albertslund IF har forlænget yderligere 1,5 år frem med vores pigeleder Jan Werner Larsen, således at hans kontakt nu løber frem til 30/6-2023.

Jan W. Larsen leder til dagligt vores pigeafdeling, som er under stor vækst medlemsmæssigt og ikke mindst er i gang med en stor udvikling sportsligt.

”Jan har både før- og ikke mindst imens jeg har været tilknyttet gjort et stort stykke arbejde for at samle vores pigeafdeling og udvikle den. Jan har godt fat i vores pigefodbold og har med sine utrolige evner og forståelse fat i en rigtig sund udvikling, som Albertslund IF- Fodbold og undertegnet er utrolig glad for.
Han og vi er utrolig glade for, at vi har en aftale frem til 30/6-2023 som minimum og ikke mindst at vi tegner ro omkring ledelsen af pigeafdelingen i Albertslund IF – Fodbold.” - 
Udtaler Børne- og ungdomschef Sami Gega

”Jeg er stolt over at skulle være med på den fortsatte rejse med Albertslund IF – Fodbold og den udvikling som vores pigeafdeling er i for de næste 1 ½ år.
Det er fantastisk at se og opleve trænerne på banen i samarbejde med pigerne og ikke mindst at se en voksende pigeafdeling. Det bliver nogle spændende og udfordrende år fremover, som jeg er glad for at være en del af”. - 
Udtaler Pigelederen Jan Werner Larsen

Klubben er på pigesiden igen i 2022 steget markant på medlemssiden og vi er godt på vej mod vores mål om at have en pigeafdeling på 150 piger i 2025. Derudover kan vi nu notere os med stolthed at vi har uddannede pigetrænere hele vejen rundt og det er også et vigtigt skridt i vores samlede udviklingsplan.

Luk