Menu

Forårsnyt fra U13 drengene

image
Simon Kammer
15. maj 2022 kl. 16:27

U13 årgang 2009 vækster på medlemstal. U13 oplever en markant tilgang på spillerfronten, som nu er gået fra at have 20+ til at have 30+ spillere, plus de 4-6 U12-drenge som træner. Dermed er de ved at være en stor gruppe af spillere på årgangen, hvilket både er helt fantastisk og en mærkbar udfordring på trænerfronten. 

Række 2, Række 4 og Begynderbold

Med de mange nye spillere på årgang 2009, forsøger de at sikre kampe på rette niveau til alle. Det betyder at de har et hold i række 2, hvor de er kommet skidt fra start, men er ved at finde fodfæste, et hold i række 4, hvor de med hjælp fra de dygtige U12-drenge ligger godt med efter 3 sejre i 3 kampe samt netop har aftalt begynderkampe med Glostrup, så de nyeste fodboldspillere også får glæden af at spille fodboldkampe.

Samarbejde på tværs af årgange

Henover vinteren har årgang 2009 eksperimenteret lidt med at træne opad med U14-drengene, som har træningstid samtidig. Det har givet nogle fede træningspas både for U13 og for U14. Planen er at de fortsat holder tæt kontakt og med mellemrum træner sammen eller rykker spillere op eller ned, fordi det kan være med til at udvikle spillere.

Henover foråret har U13 taget initiativ til vores U12 hold, og har nu en gruppe meget fodbold-sultne U12-drenge, der både træner og spiller kampe sammen med os. Samarbejdet gavner både U12 og U13, da U12’erne både udfordres fodboldmæssigt, men absolut også er med til at hæve niveauet i træningspas og de kampe de deltager i.

Øens Hold Cup i slut februar

I den sidste weekend i februar havde de 13 drenge, 2 trænere og 1 forælder til Øens Hold Cup, en træningsturnering der denne gang var i Otterup, Fyn. U13  spillede 4 x 8-mandskampe og 2 x 11-mandskampe. Stævnet var en fantastisk oplevelse for drengene, som lige brugte den første aften på at spille en uafgjort 8-mandskamp og at lære den svære disciplin – at falde i søvn i flok. 

Turen gav dem også debut på 11-mandsbanen, og på trods af forfærdelig dårlige baner i Otterup, spillede drengene noget skarpt bold, vandt kampen 9-1 mod en modstander der nok var bedre end cifrene antyder, men ikke gode nok til at presse et vågent AIF-hold. Stævnets anden 11-mandskamp mod Marienlysts Mesterrækkehold blev tabt knebent 2-1, mens de øvrige 8-mandskampe alle gav fortjente sejre til drengene, som virkelig udviste god holdånd og flot fodbold.

Det var ALT fra U13 i denne omgang - fodbold er og bliver verdens sjoveste leg.

Luk