Menu

Nyt trænerteam på plads til U16

image
Simon Kammer
15. juli 2022 kl. 23:35

Når U16-spillerne i august begynder opstarten til den nye sæson, bliver det med to nye trænere i spidsen for årgangen. To gamle AIF’ere, Morten Kurt Nielsen og Tobias Holm Andersen vender tilbage til AIF, for at være med til at løfte det sportslige setup omkring U16.

Morten er født og opvokset i Albertslund, han har desuden fået sin fodboldopvækst i AIF, og fik bl.a. debut på 1. senior som 16 årig. Endvidere har han spillet over 200 divisionskampe for bl.a. FC Amager (nuværende Fremad Amager).

Begge trænere glæder sig til at give tilbage til klubben: “Vi er virkelig glade og taknemmelig for at have fået mulighed for igen at blive en del af AIF’s ungdom, som træner for U16 drengene. Vi har begge været en del af klubben siden vores helt spæde start på grønsværen, og har derfor, igennem vores egen fodboldopvækst i AIF, været vidne til en fantastisk klub med en masse engagerede forældre, trænere, ledere og klubmennesker.”

Noget af det Morten især ser frem til er, at bringe nogle af de gamle værdier tilbage: “Jeg glæder mig til at kunne være med til at bringe nogle af de gamle værdier tilbage i klubben, genoplive den gode fortælling, videregive vores AIF-DNA, og ikke mindst at kunne være med til at udvikle de unge drenge på U16, bliver en spændende og udfordrende opgave. Vi vil fokusere på at gøre AIF’s ungdomsafdeling til et attraktivt, sjovt og samtidig udviklende miljø at komme i.”

Tobias er, som Morten, også født og opvokset i Albertslund, hvor han også fik sin opvækst i AIF, desuden har han også spillet i Silkeborg IF og FA2000. Desuden har han dyrket triatlon på eliteplan, og har bl.a. været træner i Brøndby Triathlon Klub, og senest i AIF som fysisk træner for U19 og 1. senior.

Især glæden skal være en bærende værdi, siger Tobias: “Vi vil skabe glæde og lyst til at spille fodbold, bygge videre på vores forgængeres arbejde og bidrage til en positiv udvikling i AIF, hele vejen op igennem årgangene.“

“Vi har haft nogle rigtig gode samtaler med Morten og Tobias, og jeg er sikker på, at de vil bidrage til miljøet omkring U16. De kender begge to klubben, og kan derfor være med til at bygge videre på klubbens værdier og fremtid, samtidig ser jeg det som en fordel, at det er to trænere, som kender klubben”, fortæller Fodboldchef Nicolaj Berendt.

Udover de to nye trænere, så fortsætter Christoffer Lehm som holdleder på årgangen.

Christoffer ser frem til at han igen kan fokusere på det sociale: “Jeg har været med til møde sammen med Morten og Tobias, og de virker som det helt rigtige pust til årgangen på det sportslige område, og så er jeg også sikker på de socialt vil passe perfekt ind. Jeg fortsætter stadig på årgangen, og håber nu at få lidt mere tid til at arrangere nogle ture og sociale ting, mens de to herrer træder til på den sportslige front. Jeg glæder mig mega meget til at arbejde tæt sammen med dem for at skabe en endnu stærkere årgang.”

Samarbejdet med Christoffer, er også noget af det Morten og Tobias ser frem til: “Vi er glade for at kunne beholde Christoffer, som en fast del af årgangen. Christoffer har fulgt drengene i tykt og tyndt, og er en kæmpe gevinst for klubben. Vi vil i fællesskab dyrke og have fokus på at fastholde de gode sociale relationer, som i den grad allerede er på årgangen”.

Luk