U14-Drengene Fik En Sejr På Albert Park

image Taktik-snak i pausen.
Simon Kammer
06. juni 2021 kl. 14:07

Albertslund IF's U14-drenge spillede onsdag den 2. juni hjemmekamp på Albert Park mod Store Merløse IF. Rammen var perfekt - blå himmel og temperaturen lå på lige omkring de 18-20 grader.

I spidsen for u14-drengene var den nyansatte træner Baris Cosan, som i slutningen af maj satte sin underskrift på en kontrakt med AIF. Ved sin side havde Baris Cosan u14-drengenes holdleder Christoffer Lehm, som assisterede med sit mange års kendskab til truppen.

I 1.Halvleg var tæt, begge hold havde sine chancer. Holdne gik til pausen med 2.2. I pausen fik trænerteamet justeret lidt på det taktiske, og det kunne især ses på AIF’s presspil og aggressivitet efter boldtab. I 2.halvleg havde AIF et klart overtaget og formåede at holde Store Merløse IF fra de helt store chancer. Størstedelen af spillet var på Store Merløse IF's banehalvdel.

Særligt Mateo Glamatovic fik på midtbanen vist sit høje tekniske niveau og fordelte bolden sikkert rundt. AIF scorede 4 mål i 2.halvleg bl.a. et fremragende langskudsmål fra Magnus Kjar Kampen endte 6-2 til Albertslund IF U14-drenge.

Stort tillykke til drengene og trænerteamet.

Resultat Albertslund IF - Store Merløse IF: 6-2.