Menu

U14 drengene i Spanien

image
Simon Kammer
30. april 2022 kl. 18:41

Turen gik til Malgrat de Mar i Spanien for vores U14 drenge i påskeferien.

U14 drengene mødtes torsdag påskeferien i Københavns lufthavn, hvor de havde booket sig på et fly til Barcelona, hvorfra de skulle tage 1times bustur til Malgrat de Mar lidt ude for Barcelona. Drengene var indlogeret på et hotel, hvor der var 3 måltider om dagen, pool og tæt på stranden. Der var planlagt træningskampe på forhånd, så allerede dagen efter ankomst (fredag formiddag) skulle første kamp spilles. I alt var der planlagt fire kampe i løbet af turen, to fredag, en lørdag og en søndag.

Lørdag, efter drengene havde spillet kamp blev de hentet af bus, og kørt til rundvisning på FC Barcelonas stadion Camp Nou. Fantastisk oplevelse for drengene, at se et af de bedste hold i verdens hjemmebane og få lov til at komme helt tæt på banen og ned i omklædningsrummene. Søndag skulle den sidste kamp på turen spilles, og den blev på fornemmeste vis vundet 8-2. Alle drengene fik medaljer for de kampe de havde spillet og trænerne for u14 havde valgt Shahir som turens bedste spiller. 

Mandag var sidste dag i Spanien, hvor den stod på shopping og afslapning ved poolen. Ved 16 tiden gik turen mod lufthavnen, hvor flyet mod København holdt klar. U14 drengene har haft en fantastisk til Spanien og har fået oplevelse sammen som hold de sent vil glemme. 

Der skal lyde et stort TAK til Get2Sport for de flotte t-shirts drengene fik med til turen, og tak til alle dem som har købte lodder, så turen til Barcelona blev en realitet. 

Luk