Menu

Boss: "Som sæsonen er skredet frem, så har jeg vist mit værd"

image
Simon Kammer
09. februar 2022 kl. 15:21

Oliver Boss er 22 år, og har været på LIGA-Futsal holdet i 2 sæsoner. Boss har for alvor fået sit gennembrud som målvogter på LIGA-Futsal holdet i denne sæson, og vist at han har niveauet til den bedste danske futsal liga. Jeg har taget en snak med Boss forud for aftenens kamp mod FC Fjordbold - læs med herunder:

Hvad forventer du dig af kampen mod Fjordbold i aften?

-Jeg forventer helt klart at man kommer til at se to hold som giver alt fra start til slut, og at man ser to hold som vil være 100% tændte i hele kampen. Vi kan jo alle se at det lige nu, nok må være os og Fjordbold som kæmper om 2. Pladsen, og derfor vil intensiteten være helt i top og alle aktioner i kampen vil være vigtige.

2 sejre og 1 uafgjort indtil videre i kvalifikationsspillet indtil videre. Har det været godkendt?

-Ja helt bestemt! Hvis vi spoler tiden tilbage til grundspillet, der ser vi at vi går ud med 3 point og kun én sejr, så der så vi også at eksperterne på SPORT-LIVE ikke havde de store forventninger til os. Vi er blevet ved med at tro på os selv og vi vidste alle i truppen, at vi nok skulle komme på ret kurs igen og det har vi vist! Det handler om at bevare koncentrationen og køre en 2.plads i hus. Er der noget som du synes i som hold skal blive bedre til? - Jeg tror at en af de ting som fylder meget for flere klubber, det er at få Futsalspillere til og folk som 100% prioriterer futsal, så hvis vi vil blande os helt i toppen, så tror jeg at vi får brug for at flere prioriterer futsal over fodbold.

Hvad er målet for denne sæson?

-Målet er helt klart en kvartfinale og det har det hele tiden været. Vi har vist at vi er blevet bedre og bedre som sæsonen er skredet frem og at vi begynder at toppe nu, så vi har stor tro på at vi nok skal komme videre til en 1/8 dels finale mod et jysk hold, og der tror vi også på at vi nok skal klare det.

Ville det være forkert at sige dit gennembrud på LIGA-Futsal holdet er kommet i denne sæson?

-Nej det vil det bestemt ikke! Jeg har aldrig været 1. Keeper før, men det ændrede sig da vi gik ind til denne sæson. Trænerteamet havde troen på mig og man må sige at som sæsonen er skredet frem, så har jeg vist mit værd. Jeg havde lidt problemer i starten af sæsonen, da jeg lige skulle vænne mig til det her med at være 1. Keeper og jeg skulle lige finde min rolle i truppen, begge ting er der kommet godt styr på og det har også været tydeligt at se på mit niveau her i kvalifikationsspillet.

Favorit kamp i sæsonen indtil videre?

-Jeg synes at jeg kan nævne flere kampe. Hvis jeg udelukkende skal kigge på holdet, så synes jeg at vores sidste kamp mod Fjordbold var rigtig fed! Det var en vigtig kamp og det var tydeligt at mærke på humøret og stemningen efter kampen at folk var glade. Hvis jeg derimod skal kigge min retning, så er jeg især tilfreds med vores to første kampe i kvalifikationsspillet mod henholdsvis Købehavn Futsal og Nordhavn. Det er nok mine to bedste kampe nogensinde og jeg synes at det viser at mit topniveau er højt. 

Luk