Menu

AIF Bliver Vært For UEFA PlayMakers x Disney

image
Simon Kammer
18. marts 2021 kl. 09:51
Fortryllende univers for piger i Albertslund IF Fodbold

UEFA PlayMakers er en sportsaktivitet som ingen anden, der leverer en sjov og sikker introduktion til at lære fodbold for 5-8-årige piger gennem bevægelse, leg og magien ved Disney-historiefortælling.

Et stærkt team med UEFA og Disney er skaberne bag et nyt koncept - Playmakers. Det nye koncept skaber rammerne for en innovativ introduktion til fodbold for piger i alderen 5 til 8 år, og det sker igennem leg og historie-fortælling.   

Playmakers anvender en historiefortællingstilgang med de meget elskede Disney-universer for at motivere flere piger til at se det sjove i regelmæssig fysisk træning og fodbold. Kombinationen af legende fodboldøvelser og historie-fortællinger giver pigerne sjove og unikke oplevelser, som forhåbentlig bliver startskuddet til et fodboldeventyr, hvor fodbolden vil bidrage med en masse magiske øjeblikke. 

Albertslund IF - Fodbold ser frem til at være vært for UEFA PlayMakers x Disney og forhåbentlig være med til at få mange flere piger til at elske fodboldlegen. 1. ud af 8 afviklinger starter d.25 april, træningstiden bliver søndage kl. 10-11.30.  Adressen er - Skallerne 14, 2620 Albertslund

Ser flere informationer her samt tilmelding Disney PlayMakers


For mere information kontakt Albertslund IF Fodbold's pigeleder Jan Larsen på: pigeleder@aif-fodbold.dk 

Luk