Menu

Fart over feltet på DBU’s Get2 Pigefodboldskole 2023

image
Simon Kammer
29. juni 2023 kl. 19:22

Der har været fart over feltet i denne uge på Albertslund Stadion, hvor DBU's Get2 Pigefodboldskole 2023 har fundet sted ude på Albert Park. 51 piger har deltaget på fodboldskolen, og 27 af dem havde aldrig trænet fodbold før fodboldskolen. 

Pigerne har vist et enormt engagement alle dage samt nysgerrighed på fodboldspillet. Samtidig har det været nogle sociale dage, hvor nye venskaber er blomstret op. Hver dag ved middagstid har der været fælles frokost i klubhuset, hvor pigerne snakkede på kryds og tværs, trænere og ung-trænere fik et break fra træningsbanen. 

Casper Schomacker, som til dagligt er pigeleder i AIF og i år skoleleder på fodboldskolen mener helt klart, at den her fodboldskole kan være med til at booste interessen for pigefodbold i Albertslund:

"Get2 Fodboldskolen for piger i Albertslund IF har i år 51 deltagere. Nogle af dem spiller allerede i klubben, mens andre skal prøve fodbold for første gang. Vi har nu kørt fodboldskolen i nogle år, og hvert år har flere af pigerne valgt at starte efter dens afvikling. Det tror jeg skyldes den fantastiske uge, de frivillige trænere og assistenter skaber for pigerne. De viser, at fodbold også er for piger. Vi håber selvfølgelig på det samme igen i år, hvor 27 af deltagerne ikke spiller i klubben endnu"

De fodboldglade piger er blevet trænet af trænere og spillere fra vores egen pigeafdeling. Dem skal der lyde et stort TAK til, uden jer havde fodboldskolen ikke fundet sted. 

Luk