Menu

AIF Fitness damer - Stævne Gundsølille

image
07. februar 2023 kl. 21:01

Lørdag var Albertslund IF Fodbold Fitness damer til indendørs stævne. Gundsølille havde inviteret til Fodbold Fitness stævne og udover damerne fra Albertslund IF deltog også Vallensbæk IF, Østerbro IF, Hillerød IF, Herstedøster IC og naturligvis Gundsølille, alle med deres fodbold fitness hold.

Et super stævne hvor vi fik spillet en masse gode kampe, lavet en masse mål og holdet gjorde det bare supergodt og som altid var stemningen helt i top – lød det fra holdets træner Kim Kammer.

Fitness damerne endte på en flot 3. plads ved stævnet.

Vi fik også vist vores nye flotte spillersæt frem som er sponsoreret af KokogKage.dk som er et lokalt Albertslund firma som er specialister inden for bage og kokke verden.

Vi er utrolig taknemmelige og glade for det sponsorat fra KokogKage.dk det sætter vi kæmpe pris på og spillersættet er superflot - lyder det fra Kim Kammer

Albertslund IF fodbold Fitness hold træner hvor torsdag kl. 18:30-20:00 på Herstedvesterskole hvor de spiller Futsal og hver søndag kl. 10-11:30 udendørs på Albertslund stadion.

Alle er velkomne og man behøver ikke at have spillet fodbold før eller være i super form – vigtigst af alt så har vi det supersjovt og der er altid god energi til træning.

Du finder holdet her på Albertslund IF-hjemmeside - https://www.aif-fodbold.dk/kvinder-piger/aif-fodbold-fitness/fodbold-fitness/

Luk