Menu

Kæmpe donation fra Sydbank

image
Simon Kammer
13. maj 2022 kl. 11:01
25 nye mål

I Albertslund IF - Fodbold søgte vi om midler til nye mål til alle børne- og ungdomsspillere via Sydbank Fonden, således at vi kan optimere vilkårene for trænere og medlemmer hele vejen rundt. Derfor er vi utrolig glade og stolte over den flotte donation på hele 60.000,00 kr. Det betyder at der om 14 dage ankommer 25 nye mål til Albertslund IF - Fodbold. 

Hos Sydbank er vi glade for at kunne støtte Albertslund Idrætsforening, og Shahzaib Ali, der havde følgeskab af privatrådgiver Tommy Lasson. 

"at det er lige præcis er den slags projekter, som Sydbank Fonden gerne donerer til. Vi vil gerne støtte op om foreningslivet og fællesskaber, og hvis vi med et engangsbeløb kan være med til løfte klubben og give det sidste, der skal til, så er vi glade" siger Erhvervsrådgiver Shahzaib Ali, Der dog forklarer, at der sidder en bestyrelse og tager stilling til, hvilke projekter, der doneres til.

"Klubbens profil har haft en stor betydning for udvælgelsen" lyder det fra Tommy Lasson. – Det er en inkluderende klub, hvor der er plads til alle. De kunne selv have valgt at købe målene og få pengene ind ved at hæve kontingentet, men de har fokus på. At alle skal have mulighed for at gå til fodbold.  

"Med denne kæmpe donation fra Sydbank kan vi nu indkøbe mål til alle børne- og ungdomsspillere på pige og drengesiden. Det glæder mig naturligvis at vi kan tilbyde alle vores trænere det forventede udstyr og lidt mere til og jeg er ikke i tvivl om, at disse mål vil gøre utrolig stor nytte for både udviklingen og dagligdagen for de mange fantastiske frivillige! Et kæmpe stort start skal det lyde herfra til Sydbank” - Udtaler Børne- og ungdomschef Sami Gega 
Om 14 dage vil de 25 nye mål være klar til brug på banerne i Albertslund IF - Fodbold. 
Luk