Menu

Albertslund IF - Fodbold er godkendt som DBU Børneklub

image
Simon Kammer
10. marts 2022 kl. 23:54

Albertslund IF - Fodbold kan som den anden klub i DBU Sjælland nu meddele, at vi er blevet godkendt som DBU Børneklub. 

Efter et år hvor vi har været i gang med udviklingen af Albertslund IF’s børneafdelingen, fik vi i dag den store anerkendelse ved, at blive udnævnt som ny DBU børneklub af DBU Sjælland. 

DBU Børneklub er DBU’s nye initiativ for at styrke fodbolden i hele Danmark, ved at se på klubbernes prioritering og samlede børnemiljø. 

DBU Børneklub er for alle de klubber, som gør en ekstra indsats i deres børnemiljø og som via bestyrelseslokalet vælger at prioritere udviklingen af børnemiljøet . 

AIF - Fodbold har det seneste år været i gang med mange nye tiltag, som f.eks.: 

  • Ansættelse af Tumlingeleder i U3-6 og Børneudviklingstræner i U7-12
  • Udvikling af klubbens ressource niveau for bedre træning for alle årgange. 
  • Præsenteret og udført en rekrutteringsstrategi for at få nye trænere, som i 2021 gav 16 nye trænere til børneafdelingen. 
  • Udvikling af samarbejde omkring “Sport i byen” som er en rekrutteringsindsats mod nye børnemedlemmer i daginstitutionerne og SFO’er. 

Og meget mere. 

“Vi er utrolig glade for at være nået hertil og klubben forsætter indsatsen med at prioritere børnemiljøet. 

Vi vil ikke bare signalere dette, men også rigtig gerne få så mange som muligt i hele området aktiveret i et sundt- og lærerigt børnemiljø, hvor vi tager ansvaret for et godt og udfordrende miljø, som handler om udvikling. Netop dette tror vi er med til at få flere børn til at blive længere, som er et altoverskyggende mål. 

For os betyder dette utrolig meget, at vi nu er DBU Børneklub og især at vi allerede som den kun anden klub sammen med Lyngby Boldklub er blevet godkendt.” 

- Udtaler Børne- og ungdomschef Sami Gega 

Klubben forsætter allerede nu det stærke børnearbejde og vil pr. 1/8-2022 udvide Børneudviklingstræner stillingen til en ansættelse på halvtid, som skal implementere den nye fodboldfaglige strategi i Albertslund IF - Fodbold. 

Luk